

Meeting of the Working Group on Risk-based Capital Regime 26 October 2018

Theme: Now and Beyond: Changes arising from RBC and IFRS 17

Time	Duration	Programme
14:30-14:35	5 mins	Welcome remarks
		Dr Moses Cheng, Chairman of the Insurance Authority (IA)
14:35-14:50	15 mins	Sharing #1
		Update on RBC development in Hong Kong
		Mr Raymond Tam, Executive Director, Policy and Development of IA
14:50-15:25	35 mins	Sharing #2
		RBC and IFRS 17: What are they about?
		Mr Jonathan Zhao, Asia-Pacific Insurance Leader and Asia-Pacific Financial Services Transaction Advisory Services Managing Partner, Ernst & Young
15:25-15:35	10 mins	Sharing #3
		HKFRS 17 survey conducted by IA – Sharing of observations
		Mr Tony Chan, Associate Director, Policy and Development of IA
15:35-15:45	10 mins	Coffee break
15:45-16:15	30 mins	Interactive Session
		Participants: all speakers, Dr Moses Cheng, Chairman of IA and Mr Clement Cheung, Chief Executive Officer (CEO) of IA
16:15-16:20	5 mins	Concluding remarks
		Mr Clement Cheung, CEO
16:20-16:25	5 mins	Group photo
16:25		Ends