

## Future Task Force of the Insurance Industry Meeting of the Working Group on Embracing Fintech in Hong Kong 24 September 2018

Theme: How Fintech drives the business of insurers and enhances policy holders experience

| Time        | Duration | Programme   |
|-------------|----------|---|
| 10:00-10:05 | 5 mins   | Welcome remarks<br>Mr Clement Cheung, Chief Executive Officer (CEO) of the IA   |
| 10:05-10:20 | 15 mins  | Sharing #1"Why is it important for insurers to go digital?"Ms Bianca Ho, Cofounder, Clare.AI  |
| 10:20-10:35 | 15 mins  | Sharing #2"Transforming traditional insurers and brokers into digital<br>companies"<br>Mr Tomas Holub, Founder & CEO, CoverGo   |
| 10:35-11:00 | 25 mins  | Sharing #3"InsurTech is for real – what is happening in Hong Kong"Ms Selina Lau, General Manager - Communications & Committee,The Hong Kong Federation of Insurers (HKFI)   |
| 11:00-11:10 | 10 mins  | Coffee break  |
| 11:10-11:40 | 30 mins  | Interactive SessionParticipants (six in total):Mr Clement Cheung, CEO of the IAMs Bianca Ho, Cofounder, Clare.AIMr Tomas Holub, Founder & CEO, CoverGoMr Harry Wong, Chairman of InsurTech Task Force under GeneralInsurance Council, HKFIMs Charity Au, Chairman of the Life Insurance Council, HKFIMs Selina Lau, General Manager - Communications & Committee,HKFI |
| 11:40-11:45 | 5 mins   | <b>Closing remarks</b><br><i>Mr Tony Chan, Associate Director, Policy and Development</i><br>( <i>AD</i> ( <i>P</i> & <i>D</i> ) of the IA  |
| 11:45-11:50 | 5 mins   | Group photo (eight in total)<br>(3 speakers, 2 HKFI's guests, Professor Chan Wai-sum, CEO and<br>AD(P&D))   |
| 11:50       |          | Ends  |