

## Future Task Force of the Insurance Industry Meeting of the Working Group on Embracing Fintech in Hong Kong 27 September 2019

Theme: Tackling Insurance Pain Points with Technologies - Data Privacy

Time	Duration	Programme
14:15-14:20	5 mins	Welcome remarks
		Mr Raymond Tam, Executive Director, Policy and Development
		(ED(P&D)) of IA
14:20-14:50	30 mins	Sharing #1
		"Compliance with Data Privacy in Digital World"
		Mr Tony Lam, Deputy Privacy Commissioner for Personal Data
14:50-15:05	15 mins	Sharing #2
		"Privacy by Design - Tackle Pain Points without Compromising Data Privacy"
		Mr Philip Kwan, Deputy Chairman of the Accident Insurance Association / Member of the InsurTech Task Force under the General Insurance Council of The Hong Kong Federation of Insurers (HKFI)
15:05-15:15	10 mins	Coffee break
15:15-15:30	15 mins	Sharing #3  "Recent Data Breaches and Practical Measures for Data Privacy"  Mr Joe Chan, Chief Executive Officer of Advanced Security  Technology and Research Laboratory Company Limited (AdvSTAR)
15:30-16:00	30 mins	Interactive session
		Participants:
		Mr Clement Cheung, CEO, IA
		Mr Tony Lam, Deputy Privacy Commissioner for Personal Data
		Mr Philip Kwan, Deputy Chairman of the Accident Insurance Association, HKFI
		Ms Selina Lau, General Manager, HKFI
		Mr Joe Chan, Chief Executive Officer, AdvSTAR
16:00-16:10	10 mins	Views on future topics
16:10-16:15	5 mins	Group photo
		(4 Speakers, Mr Stephen Yiu, CEO, ED(P&D))
16:15		Ends